Prinsessor

godkväll, kommer just från ett grymt roligt f&s pass:D:D:D:D:D har träningsvärk överallt menmen ;p
jag tänkte sätta mig och se en prinsessas dagbok 2, och då kom jag och tänka på en sak, va tråkigt det lär va att vara prinsessa, men fårinte klä sig hur som hellst (inga sluskdagar där inte ) man måste le och vinka även fast man mår pest, man blir bevakad över allt,  m.m... nej, jag trivs med att vara en svensson (än så länge xD)

nu blire fruktsallad och film! hade:)

Friskisochsvettis!

Hejhopp, hemma från marknaden, det blev bara onyttigheter köpta, som vanligt XD hahah, rem och munk:) Carro och jag hade trevlig iallafall och senare kom också Anna och sällskapade :)

Nu har jag just käkat middag och ikväll klockan 19.00 i gesersta hallen är det frskisochsvettis som gäller, är ni i Härnösand och lediga, så kom vettja! grymt roligt :)

hade!

Marknad!

Nu går jag ner på marknaden här i stan, får se om jag hittar något skräpXD en godisrem eller något blir det nog iallafall:)
Skriver då jag kommer hem:)
Ha en tevlig dag!

Natti!

Hejdär, mysig kväll med mysiga människor, vi gjorde inte så mkt, typ softade såg film :)

HAHAHAH, oj hörde en tjej ute på gatan skrika i telefonen att hon blev portad från krogen, stackare.. men är det så illa så kanske det är läge att gå och sova ? XD

jaja, tillbaka till det jag tänkte skriva, ska på marknaden med Carro imorgon eftersom jag inte kunde gå idag, mycketsnällt vill jag säga :) Hoppas på en mys dag ;)

Nej, nu är det dax att sussa:)

God natt, sov så gott:)


mat

Kom på att jag kanske skulle fresta er med min goda mat, det blir färskpasta,räkor fetaost och en god sallad! Tji fick ni ;)

tjohoo!

YESSSSS! nervositeten är över och jag klarade mig, PUST! nu är jag diplomerad friskis och svettis ledare, inte så dåligt för att vara 16 eller ? sen var det ju otroligt skönt med de vänliga själarna som kom också ;) tss ^^
Nu blir det mat lagning, är grymt hungrig och sen dax för myskväll hos lillebror med en massa vännner :)
Sköt om er!

woops!

Vad fasen har jag gett mig in på, jag trodde inte att en människa kunde bli så här nervös, jag har kissat 439 gånger säkert idag, för vad ? Jo ett litet jympa pass.. shiit.. en och en halv timme kvar. Nej jag måste gå och kissa.. håll en tumme för mig!!

internet is back!

Hejhopp, skolstarten gick braaa (inte som alla mardrömshistorier om kråkot i halsen som jag har hört). Jag trivs med alla (små)knäppa människor i ES08!;) Iveckan har vi bara myyst.. Sjungit, gjort knäppa teatrar (supercykel bla);)
I den lilla teater gruppen håller vi på med en pjäs som jag tror kan bli mkt bra, men det återstår att se :)

Det har inte blitt mkt blogg asså, interner har kaikat ihop alldeles men nu är det Up and running igen:)
Ikväll blir dt bessa pizza med syster och sen köra igenom mitt familjejympa pass.. jag diplomeras imorgon och jag så sjukligt nervös, tänk på allt som kan hända!!! Barnen kanske inte tycker om det, det kanske inte kommer några barn, nån kan skada sig, diplomeraren kan tycka att jag gjort helt fel etc,etc!!!! Shit, nej skönt med en stöttande mor som ska granska allt med "The evil eye" ikväll..

Jag hör väl av mig med mer nervösheter senare ikväll eller imorgon!(:

Tack och hej leverpastej

OJHJÄLP!!!!!

Herregudarnes vad jäkla fort det har gått, och ingen jäkla blogg, skämmes ta mig faan:P Jag KOMMER att bättra mig då skolan börjar, jag lovar på heder och samvete:)
Jag är jätte tveig (om ni förstårXD) inför att börja skolan, det ska bli sjukligt kul,gymnasiet, nya  människor, nya kurser, och teater, men samtigtjätte konstigt att inte gå till samma skola som man har gått till nu i 10 år,! Och sen kommer jag ju sakna alla underbara 9:4:or! <3
Men det ordnar sig nog, bästa klassen, Sanna,Emil och jag själv XD

Det som har hänt sedan senast är att jag har jobbat klart(skönt)XD men vi hade ju ganska kul också,!
I helgen har jag gjort klart musiken till mitt familjejympapass, nu har jag bara nästan alla rörelser kvar......
jag tror seriöst att man kan bli riktigt sinnessjuk av att lyssna på för mkt barnmusik, man blir hjärntvättat av att allt är kul och bra, för att inte tala om mora träsk, efter 9onde gången så  vill man fan inte ut på tigerjakt utan bara slå sönder skivan..;p men jag har valt musik jag tror bli bra (lugn, inte tigerjakt) hoppas bara att det går hem hos barnen!;)

Igår blev det mys hos sanie, och ikväll kanske rockband hos Martin??

nej, nu ska ja lyssna lite mer på barnmusik! XD

Hadet :)

TIPS: Benandjerrys glass!!!
Och disturbia med rihanna!<3

Goddag!

Hejsansvejsan, Jag jobbar och jobbar, lite trkigt för de är typ inge folk, men KOM UT TILL NICKEBO och fika så jag får något att göra ;)

Jag färgade håret igår, mörkbrun, känns jätte mörkt nu, men det blir nog underbart till hösten;)

Nu sitter jag och lyssnar på en massa ny musik, Rihanna-disturbia,Coldplay Violent hill,Ne-Yo closer och en massa mer! Grymt, men tipset idag är : Kristian Anttila-smutser, skön låt:)

Ha det, kram

*

Tjohejjs!;)
det bara rasslar till, och Vips så äre helg!
Jobbarochnobbar gör jag, och nu i helgen kom mormor och morfar. Morfar är rolig, vi har typ samma humor, så vi sitter och skrattat tsm:) Åkte också ring, gryyymt, fast sjukligt kallt, det var ju inte så fint väder så...
Nu är jag hos joel (igen) Jag kanske skulle ta och flytta in här igen XD mihi
Adam är med här, gryyymt :)

Nu ska jag vara social, eller försöka iallfallXD

hade;)

RSS 2.0