P.s

justja, Gud. Hjälp mina fina kompisar också, vissa har lite problem de behöver hjälp med. vet att du kan fixa de.
Tack, bra,hej. Amen

Käre gode gud...

Ligger i sängen. Känner mig tjock, har inte tränat sen igår morse( jag vet, dagens I-lands problem, men ändå)och har så jäkla mycket skavsår på vänster fot, och har gått så konstigt på den, så nu är den heöt bortdomnad. PLUS att mitt rum ser ut ut som ett hem för 28965 studenter och luktar jympaskor (ska aldrig ställa dem i mit rum igen), PLUS att jag fortfarande inte är riktigt klar med allt plugg. Så jag tänkte passa på att slänga in en aftonbön.

Gode gud
Snälla gör så att mina skavsår försvinner tills imorgon så att jag inte behöver halta och skämma ut mig inför alla.
Om du är på riktigt bra humör kan du ju göra så att jag inte känner mig så tjock imorgon. skulle vara snällt, tack.
Åh justja, gör så att lärarna glömmer bort att jag har saker att lämna in, och skicka hit rent hus tanterna.
Tack på för hand.
Amen


Leverastej.

Men ursh va bra!

Har fått låna en laptop från mammas jobbarkompis per frykman, så nu ska bloggen komma igång mer!
Nu kan jag ju tillochmed blogga från sängen, toan och dushen! det är så det ska va!

Helgen ha varit underbar, idag har jag gjort bort lite plugg, sen åkte jag och pappa och shoppade upp hans pengar på  Birsta city. Köpte student/skolavslutningskläder, känner mig som Carrie i Sex at the city, ser brun ut i den och pappa betalade. Livet leker!
Sen åker min mor upp till Umeå på fredag, jag har då lagt in en beställning från Rut m.fl, min favoritbutik, som bara finna i Gbg,Ume och östersund, och det finnstyvärr ingen webbshop! :( Men, vill ni se vad jag ska ha på mig (ungefär) så gå in på rutmfl.se.


nu börjar filmen på trean som är dålig igen..
Hejdå!

skojjas, Leverpastej. ska det va!

teknik.

Varför ska det aldrig funka?
Tänkte att jag skulle springa hem från skolan idag och slänge ihop jympalåtarna (till härnörejsuppvärmingen) på en kvart, (längre tid än så tar det inte vanligtvis) men självklart ska det inte funka, Tinas låt kunde jag inte ens öppna. GAAAAAAAAAH! TEKNIK!

hoppas hon är hemma snart och skickar den till mig så att jag hinner äta och styrketräna innan Aerobics och uppvärmingsrep.

Har ni det bra därute?(:



Leverpastej.

YES

FICK G I MATTE A!!!!!
Det var över förväntan eftersom matte inte är min starka sida. Glad Annica :D

Ursh vad jag längtar efter kajsas medelpass ikväll:D



Leverpastej.

Hej jag heter Annica och är 50 år!

Jag har blivit gammal.

Varningtecken:
1. Såg på babben & co
2. Blev helt till mig då Tommy Körberg sjöng på babben & co
3. Tyckte att 90'tals skämt av shyffert var hysteriskt roliga
4. höll på att somna i soffan 23.00...

Hoppas jag blir frisk snart, sån här sjuka vill man inte ha ... :S



Leverpastej.

MOHAHAHAHHAAH!

Fick precis ett privat medelande från en kille på bdb, där stod det:
Hej hej, söker sugen tjej. skriv din msn så addar jag <3

Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv....:D



sparar det för säkerhets skull..


Leverpastej.

kvällen..

..Tillbringades på många olika ställen, i träninslokalerna (såklart), på Metropol, på McDonalds och hemma hos fanny!

Tack det var underbart <3



Leverpastej.

Hett.

Hett var det igår kväll på ica, hade varit i kyrkan på avslutning och skulle handla en sväng, vid brödet möter jag en ursnygg kille, han ler, jag ler.
Vi går åt varsitt håll i affären, men träffas säkert fem gånger till då vi nickar, skrattar och blinkar åt varandra. Mådde bra, känndes fint, tills jag kom till toapapper på min lista. Typ det mest osexiga man kan köpa,och vem kommer inte då jag står och väljer mellan serla och lambi? Killen såklart.. Han nickade, och skrattade till, jag slet åt mig toa pappret och sprang till kassan.Inte så hett. Jag ska aldrig mer handla toa papper!!!


Nu ska jag träna, hoppas ni mår bra!


Leverpastej.

spring för fan!

Mitt liv består nu av underbara människor och en massa träning.. jag menar verkligen en MASSA träning. Kul för mig, inte lika kul för er att läsa:D
men jag återkommer såklart då jag kommer på ngt bra att skriva! :)

Ta hand om er

Leverpastej.

Du kommer inte kunna hålla mig tillbaks.

Dagen har varit lugnt tills alldeles nyss då jag kom på att aerobicsen börjar 18.00 inte 19.00..
Så ni har jag bokstavligt talat slängt i mig tacos och ber till gud att jag inte ska få mjälltugg, ska strax hoppa upp på min vita häst (blåa moppe) som för mig till träningslokalen! ;)
Trevlig kväll!



Leverpastej.

döda lår!

Idag torsdag, har jag först haft matte där jag inte gjorde något.
Sen åt jag lunch och pratade med kära unki<3
Sen var det idrott. Konditionsträning. vi skulle springa 5km.
Jag sprang med SannaJ och Helena och vi ägde, dock så spurtade vi upp för mördarbacken och alla våra lålr dog efter den, men vi är ändå stolta.... Är bara lite orolig över hur det kommer gå ikväll då jag ska på aerobics, kanske inte alls kommer kunna göra något menmen ;)

Nu sitter jag på datakunskapen och ska egentligen göra någon uppgift, men jag är så förbannat hungrig så det går helt enkelt inte. men jag måste föröska..


Leverpastej.



ps. SannaJ ska skaffa Nautilus kort, jag får äntligen en träningskompis! Lycka!!


.

Matte nationella snart. kommer dö. är inte ens bra på matte i vanliga fall. kommer dö. tur att jag har trokad frukt. kommer ändå dö.
Önska mig lycka till, jag behöver det.



Leverpastej.

måndag

Sitter och väntar på att pappa ska ringa,  vi ska åka till polisen och ta pass foto. Jag föreställer mig hur det kommer bli;
En äldre mullig dam ser på mig surt och säger:- Ställ dig där., Le inte. KNÄPP
också är kortet taget innan man visste ordet av det och man ser ut som en mupp. Måste kolla om det stämmer... ;)

Har precis haft historia med vår otroligt snygge lärarpraktikant, Mumms!

åh, just ja! Jag och min syster slog vad igår. Fram till midsommar får vi inte fika eller äta godis eller något sånt, det enda som är tillåtet är glass, bryter man det är man skyldig den andra 500:-. Jag har inte råd att förlora, men ska fresta min syster tills hon dör så att jag blir RIK! Mohahahah!


Leverpastej.

tack.

Tack snälla ni för alla fina kommentarer. älskar er alla! Jag kommer komma tillbaka, tusen gånger starkare än innan!

Idag har jag varit i kyrkan och myst hela dagen, väldens bästa medicin! ;) Längtar till assisi så att jag dör. NUNUNUNU!

För tillfället sitter jag och väntar på att ris ska vara färdigkokt, sen om en stund springer jag iväg på jympa, beach 09 här kommer jag, ska försöka träna så mycket så att jag kanske vågar visa mig i bikini för första gången i sommar! ;)
Fram tills dess kommer mitt träningsschema se ut så här. (så mycket som är möjligt iallafall)
Mån: Styrketräning
Tis:Aerobics
Ons:Medelpass
Tors: Skol idh, Aerobics
Fre: Skol idh, vila
Lör:Styrketräning
Sön: Medelpass.

Då lär det ju gå?! Eller?;p

Ser fram emot att ha filmkväll med bästa systeryster senare också, men nu ska jag kolla riset.

Ta hand om er!


Leverpastej.

sviken.

Känner mig sviken, tappat tro på kärleken.
Tacka vet jag goda vänner och skräpmat! Och bra filmer.


Leverpastej.





hipphopparBjörn.

Sitter på datakunskapen och har allmänt tråkigt tills Johanna räcker upp handen och vår datakunskapslärare går som en "hipphoppare" fram till henne. Något så roligt,konstigt, fel och sjukt har jag aldrig sett. den här dagen går till historien.

Snart ska jag och Matte-patte springa hem till moi och se Twillight. Efter det lagamat (vadvadvad?) och därefter springer jag få kajsas SJUKT roliga aerobicspass.Gick på det i tisdags då hon hade isället för Ullis och kännde mig som en proffsdansare, och svettades samtidigt, världens bästa träningsform!

Nu slutar vi, wohoo!



Leverpastej.

i väntans tider.

Här sitter jag och väntar på att Grey's Anatomy ska börja och slänger in ett inlägg. Det ligger ett papper brevid datorn där jag har skrivit stort BLOGGA men inte fasen kommer mitt guldfisk minne ihåg det... sån't är livet.

Idag satt vi och lyssnade på en skit föreläsning om Örat och tinntus, gäspade ungefär 987665544332211 gånger. Räknade inte, men på ett ungefär.
Och bara för den så fick vi börjar 8.20 istället för 9.40. Och imorgon börjar vi 8.30 med nationellt prov då vi egentligen börjar 10.00, Vad försökaer skolan göra? Ta bort all min sömn och plåga mig? Jag visste väl att de hade onda avsikter redan från början..


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH! Nu börjar det ju, springa till tv:n!



Leverpastej.

Våren?

jahapp... var det här allt vi fick?
En helg med underbart sol väder och sen var den svenska sommaren över? Jag skulle inte bli spreciellt förvånad om det var så, men snälla,snälla säg att det kommer mer!!!


Måndagen har sett ut så att jag släpade mig motviligt upp från den lite för sköna sängen (funderar på att börja sova på spikmatta så kanske jag sturntar i att snooza någon gång) dushade och prang iväg till historian.
Där möttes vi av en glad överraskning, istället för ingetuttryckiansiktet-Linda så var det Praktikant Mattias som skulle ha oss! YES :)
Jag, sannaJ, Elin och Julia bildade gruppen Smeltmobil och kommer rocka seinariumet (snälla gud, låt oss få vara i Mattias grupp)
efter det sprang jag hem och tittade på OTH innan lunch. Kebbabgryta som brikade vara så gott, nu är det bara smaklösa köttklumpar. Världen går utför.
Matte sen, och jag fattar äntligen de där jävla potenserna., YESSSSSSSSSSS! Pust.

Då var mina lektioner slut för dagen, och jag trodde att jag skulle få komma hem och bara ta det lugnt, men så var inte fallet. Jag och Unki har startat ett "skolprojekt"där vi tänkte att vi skulle ragga lite folk till estetiskaprogrammet teater, så nu har vi börjat repa in Biobesöket på nytt och mailat och ringt skolor och försöker få napp. Hoppas!
sen var det kör och sen bar det hemmåt, var jätte hungrig och åt kyklingsallad tills jag hade ont i magen!


sen har jag bara tagit det lugnt och skönt! :) Men jäklar, inlägget blev lika långt som Gert Fylkings skägg. Bäst att sluta innan det tar över världen. Sova gott! Hörres!


Leverpastej.

ps. Jag har fått min alldeles egna pianolärare, FANNY! änligen ska jag få lära mig, vi ska också gå på yoga. Yippie!

sista.

Jag gör mig nu redo för sista familjejympa passet för den här terminen, känns ganska skönt med tanke på att jag är superless på passet, men jag kommer sakna alla söta barn! :)

Innan det ska jag hämta moa på bussen, dags att snabba på! (:

Trevlig dag!



Leverpastej.

lycka.

Jag önskar att du alltid
ska få känna dig lycklig.
Måtte de dörrar du knackar på
öppnas för dig-
och avslöja det oväntande
och fantastiska.

solen lyser.

Jag sitter och väntar på carro som ska komma och sitta på altanen med mig och sola, man måste ju börja grunda redan nu! :)

Hoppas ni har en trevlig dag i solen!


Leverpastej.

RSS 2.0