dag 2, 3, och nästan 4

Goddag, tiden sprang i väg och jag har inte hunnit blogga. så här kommer en snabb sumering på de senaste dagarna innan jag springer iväg igen! ;)

jag har faktiskt inte ätit något än, men oj vad nära jag har varit, och just nu skulle jag kunna DÖDA för lite godis, eller en bulle eller bara en liiiiiten pepparkaka..
jag kommer nog åka dit på destriktsårsmötet i Timrå, det kommer vara mindre roligt och jag kommer måste ha godis, men jag lovar att jag börjar om ifall det skulle hända, jag ska verkligen försöka, men ha inte för stora förhoppningar...

Det är rätt sjukt vad socker gör med kroppen, jag har somnat på typ tre lektioner för att jag inte har fått i mig socker under dagen, helt sjukt....

nej nu ska jag springa på stan och försöka äta något UTAN socker då jag ska fika, det blir väl en macka eller någor annat äckligt och tråkigt, SUCK!

Dag1.

detbörjar närma sig mot slutet av dag ett, och än så länge har jag klarat de, fast det var med nöd och näppe, jag höll på att falla tillbaka där ett tag i morse då jag hittade min hand i pepparkaksburken, som tur va så han jag tänka innan den kom längre, tur för moi! ;)

annars har jag inte gjort så mkt idag,m skola och kör, men nu är jag hungrig som in i bängen, ska ta och värma lite mat, och INTE är några goda gejjor...:( sorg.. aja ;)


Ta hand om er! :)

tillbaka!

Hej alla sköna människor, jag är tillbaka, jag lever igen! Pust;)
Och självklart så kommer bloggandet igång också, och för att min blogg inte ska bli så tråkig så har jag bestämt att pova olika saker jag funderar på och är intressant.

Mitt första experiment börjar alltså imogon den 17 november och slutar tio dagar senare vilket är den 26 november -08,

det är såhär att jag som många av oss är sockerberoende, i mitt fall så är jag ganska väldigt sockerberoende, jag har kommit på mig själv att äta något med socker varje dag i flera vecka, INTE BRAAA! 
Men jag har hört att om det  går 10 dagar utan socker så blir man av med beroendet, det är det jag ska testa, och ni ska få följa med mig på vägen!

nu ska jag gå och ta mig en pepparkaka eller något annat med socker i för det är det sista på 10 jävla dagar....
Jag börjar redan ångra experimentet.
Önska mig lycka till, god natt!

Ps, kom gärna med förslag på saker jag ska testa efter det här :)

To mutch.

För mycket som pågår, kroppen vill inte vara med, hoppas på rätt läkemedel snart.
Tar en paus från bloggen, kommer tillbaka då jag känner att jag lever igen.

Kom ihåg och ta hand om er!
stor kram

RSS 2.0