Didn't we almost have it all?

Stan gick vi (carro och jag ) igenom på en timme ungrfär, ibland, eller oftast är det så tråkigt att bo i Härnösand, aldrig något roligt. Ingen rolig affär, inget kul.. Men carro är kul, och carro är bra! Jag tycker om hon! 

Jag köpte inget, förutom en sak på Hemköp, Tutti frutti passion. min stora last. Jag kan aldrig säga nej, och jag äter tills det är slut, det är det mest mummsiga som finns!


GEMIGMER!

Nu väntar jag på mamma som skulle gå och hämta en hyr bil, sen ska vi äta, skjutsa Syster till Fia och sen tjocka oss framför mello. Längesen jag fick ha en myskväll med mamma, ska bli hur härligt som hellst för hon är bäst!
Längtar till sthlm på fredag också, hon och jag ,en helg, ett stockholm;p

Leverpastej
.



Vår?

Hej! Gårdagen spenderades i skolan fram tills efterlunch, och sen fick vi sluta (TAAACK). Jag gick en snabb sväng på stan med Unni och sen åt vi subwaykakor innan bussen gick hem, jag dushade och begav mig sedan hem till Annika för Friskis och svettis funktionär träff, vilket var otroligt roligt! Vi spelade nintendo Wii (fit), ursh vad jag vill ha det spelet, köp mamma? (A)

Jag kom hem och såg utröstningen av Let's Dance och Samantha, en serie som jag fullkommligt älskar!
Låt nicklas och laila vara ifred, det är jätte kul att dom har hittat varandra, men låt de få vara för sig själva.

Efter det så kallade sängen och jag gick och la mig.

Imorse vaknade jag av att mamma ringde typ 300000 signaler på telefonen, för hon hade glömt nyckeln ;)
Och nu har jag precis dushat, känner mig lite fräshare, ska snart sminka mig och fixa och sen bger jag mig ner mot stan, förhoppningsvis medmin kära kompis Carro. Mysigt! Hoppas att en eller två uteserveringar är igång så att vi kan sitta och prata och dricka kaffe i vårsolen. För nu är det vår va? snälla?

Bilder och inlägg kommer senare (:


Leverpastej.


låt tips: Maia Hirasawa - And I Found This Boy. Mycket bättre kan man inte få en bra dag som denna!
 

Godnatt

Hej, årsmötet gick bara bra, jag blev också omvald till ordförande år 2009 också, vilket känns otroligt kul och det kommer bli ett härligt år, styrelsen ommer försöka få det till det bästa året på länge =)

Jag har också ätit mig kräk färdig på både godis och semlor, vilket jag ser som en bedrift i sig. Mycket bra Annica, mycket bra (:

Nu måste jag nog verkligen gå och sova om jag ska komma upp till Engelskan börjar, jag har en tendens att alltid komma tre minuter sent, men inte imorgon då jag tror att Lyckens barnbarn skulle sällskapa oss XD

Sängen ropar och jag svarar!

Leverpstej.

ps, jag är jäkligt snabb på att skriva Leverpastej nu, grymt!

Årsmöte

Nu har vi slutat, och det är bara en dag tills det är lov, ursh va otroligt JÄVLA skönt!
Jag ska ju typ jobba hela lovet men ändå, längtar otroligt efter sthlm och Anna också!

jag ska springa hem direkt efter det här och dusha och försöka hitta kläder som gör att jag ser ut som en riktig Business woman. Inte för att jag har några sånna kläder men jag får länsa Mammas garderob och annars får jag väl ha på mig mina vanliga kläder och låtsas vara en Business woman. Anledningen till att jag vill vara det är att det är årsmöte idag, i Svenska kyrkans unga, och då vill man ju se representabel ut som ordförandeXD


Semlor tror jag det blir till fika, MUMMS! Tur att mitt illamående är över så att jag riktigt kan njuta och tjocka i mig en semla ;p Dushen, här kommer jag!!

Leverpastej.

Datakunskapen

Nu sitter jag på datakunskapen, simon ska visa sitt bildspel som handlar om Trumpeter. (inte förvånande ;p)
Jag längtar efter Maddes om Ernst, längtar,längtar! ;p

Nu ska vi börja med Excel, och jag känner på mig att jag inte kommer förstå ett piss, men jag gör mitt bästa!

nu måste jag hänga med i vad Björn säger så att jag har en chans...


Leverpastej.

Godmorgon!

Ställde klockan på 08.00 men jag sov så skönt, och eftersom jag inte fick sova igår så sov jag kvar till klockan 09.00, nu har jag precis ätit frukost, och det är dax att kanske slänga sig snabbt in i dushen innan jag måste göra mig i ordning för skolan som börjar 10.00.
Då ska vi ha information om Individuella val, och jag vill ju läsa allt (eller nästan allt iallafall) Så det kommer bli en svår nöt att knäcka! ;)


Nu ska jag fixa mig, får se vilka kläder i min minimala garderob som verkar lockande idag! ;)

Leverpastej.

..

Man märker då jag har mycket att göra, bloggen blir lidande...  Not cool. Ska försöka bättra mig.
Samt att jag har haft/har någon konstig sjuka. Inatt hade typ mag kramp och mådde illa, inte mycket sömn där och så har det varit sen typ i lördags. Och nu är jag less, inatt SKA jag sova, och jag ska fasen sova BRA!!!

idag hade vi kvällsrep från 14.00 till ca 20.45, och det gick faktiskt riktigt bra, det känns otroligt mycket bättre då man får sammanhang i pjäsen så att man kan medverka mentalt också!

Nu, är jag jättehungrig och min mamma kom precis hem med mat, det fanns typ ingen mat i lägenheten innan så ;)
Sen ska jag sova!
Vi hörs imorgon, Ta hand om er!

Leverpastej.


Fredag

Dagen har gått bra. Fast jag har nog aldrig varit så nervös inför ett jympa pass i hela mitt liv ;p

Nu ska jag snabba mig att packa ner mina saker i en påse för Erika kommer snart och hämta mig så far jag till pappa! (:

Vi ska till Höga Kusten och se Thomas Järvheden ikväll, kommer hem imorgon, så ni får ha det så otroligt bra! Blir nog inte någon blogg förän jag är hemma igen =)





Ibland är det kul med kamera. ;)


Leverpastej,


torsdagkväll.

Kvällen var underbar. Helena kom hit och vi åt UR mycket mat, och glass XD
Sen sprang vi iväg till Ku och det var dax för djupmeditation, jag var jätte skeptiskt, ,men det var nog det bästa jag gjort på länge :D

Det var så skönt att bara släppa alla tankar, krav och funderingar och bara få vara i sig själv.. Har ni möjlighet så tycker jag att ni verkligen ska prova på det. Det är Underbart (:

Nu, är det tid att gå och lägga sig, blir en lång och rolig dag imorgon. Jag ska ha jympa för min klass. (hoppas dom inte buar ut mig, eller dödar mig...)


Leverpastej.

'

Jag kör på mittbena idag, känns jättekonstigt men det är ju bra att ändra sig lite ibland, vad tycker ni ?






Leverpastej.

Torsdag

Hej! (: Det här är nog den skönaste dagen på länge! (:
Vi har sovmorgon till 12.30 och sen har vi idh, (handboll) och då ska jag till badhuset och styrketräna istället, och d kom jag på den smarta idén att göra det efter skolan, vilket betyder att jag ärledig till 14.00 och har sen bara en lektion! (:
Gryyymt, det känns som helg, precis vad jag behöver!

Efter skolan bilr det ju träning, sen ska jag laga någon mat och efter det så är det Ku (Svenskakyrkansunga) Och idag ska vi få prova på Djupmeditation, det känns lite läskigt eftersom jag adrig har mediterat förut, men det ska också bli otroligt spännande. (: Ett inlägg kommer sen om hur alltgick! :p

Nu ser jag på OTH och ska snart gå och dusha, det är så bra då man börjar såhär sent, man kan sega hur mycket som hellst då man ska göra sig klar:p

Leverpastej.

Film

Jag och braiga Åsa har precis sett skönheten och odjuret <3 och ätit en liter chokladglass! MUMMS, vi kom fram till att tjejer inte tjockar sig lika mycket om killar är närvarande ;)
Hon har också tagit en massa konstiga kort med sin kamera, undra hur jag ser ut på dom ? :O hahah, !

Nej, social ska jag vara! (:


Leverpastej.

Onsdag

Imorse hade vi sovmorgon, till 9.40 ursh så skönt! På storkören sjöng vi men vi såg också (efter en massa tekniska problem) på en klagokör som var riktigt rolig! ;)

Efter det sprang vi till Svenskan, där skulle vi göra tal i par, eller iallafall bestämma ämne, jag och åsa tog filmer, begränsade oss till kärleksfilmer. Vi ska analysera och berätta om det i vårat tal sen, så vi börjar redan ikväll. Åsa skulle köpa glass(tror jag) Och sen ska vi se vår första kärleksfilm, Skönheten och Odjuret.

Efter svenskan var det lunch, jag och åsa var båda grymt hungriga så vi åt otroligt mycket, det var som att det nte fanns något stopp ;)
På Historian efteråt så började vi prata om att en klassresa skulle vara kul, vi får se hur den tanken utvecklas!(:

Sista lektionen var teater därvi håller på med vår pjäs Gökboet. Och idag hade vi en massa rekvisita vilket var otroligt kul att jobba med. Och på fredag ska jag jobba på min dialog med Evelina, så det blir nog bara bra =)

Nu har jag precis ätit middag och ska nog bädda ner mig en stund innan åsa kommer och det är filmtime(:

Trevlig kväll!

Leverpastej.

-

Jympan gick finnimangs trotts hjärnsläpp! ;)
Sen jag kom hem har jag städat mitt rum (yey me, nu kan jag tillochmed sova där XD)
och sen fastnade jag framför tv:n. Det var en dokumentär på femman om kvinnor som föder barn hemma utan barnmorskor. Varför skulle man göra det då man får tillgång till expert hjälp.? Hur mycket som hellst kan gå fel. Nej, det skulle jag aldrig göra!

Nu ser jag på Rules of Engagement och väntar på ett avsnitt av scrubs innan det är dax att krypa till kojjs. Har sovmorgn imorgon och hoppas på att komma upp ur sängen så att jag hinner något på morgonen så tt det inte blir som fisakot idag. Somnade om från 06.30 till 07.30. Hann NADA ;)

Nu ska jag sätta mig in i serien. Godnatt och ta hand om er!

Leverpastej.

Mat

Mumms, har precis ätit en brak middag, grillad kycklingklubba, potatissallad, vanligsallas och macka!
Ursh va mätt jag är, och ursh va gott det va! :)

Dagen har gått bra, skola som vanligt:p
Nu ser jag på Top Model 2, vilket är väldigt roligt :p

Ska smälta matenoch sen ska jag leda ett jympa pass klockan 7, mycket roligt. Hoppas på att jag kommer ihåg någonting från förra veckan, moahahhah! ;) Håll en tumme!

Leverpastej.

Tisdag

AAAAAAAH, försov mig! XD
Så gåre då man är ensam hemma, har precis käkat frukost och ska sminka mig i räser fart så jag hinner. Önska mig lycka till! :)

Leverpastej.

Godnatt

Hej, kvällsrep och kör har gått finnimang, jag kom hem och var sjukt hungrig, så nu har jag precis ätit kvällsfika rigt min mysiga mamma och sett på lipstic jungle ;)

Sängen väntar!! (: Undra om jag ska busa till det och låna mammas dubbelsäng att sova? Den är ju mycket större och mycket mysigare;):P

Sov så gott alla!

Leverpastej.

Galet..

Ibland är det nog meningen att man ska se konstig ut, hittade den här bilden på datorn, och bjuder så gärna på den! ;)






Leverpastej?


-

Mumms, repris av Gossip Girl på femman nu, ska bara hämta lite juice innan jag bäddar ner mig! (:



 

Leverpastej.


Måndag

Tjenix!
Måndagar är braaa, jag hade hisoria imorse och sen gick jag och moa hit hem och la oss i soffan, det var dax att se skönheten och odjuret (engelska versonen). Jag hittade pepparkakor och Cola, mmmmmumms, vi höll båda på att somna och sen ringde telefonen XD

Efter ett tag så kom Unni och såg med oss också, det var en väldigt mysig förmiddag, eller vad tycker ni ?

Sen gick vi och år lunch, och efter det matte! Sen slutade jag. Wihiow (:

Fast... tjugo i fem äre kör och sen klockan 18-20.30 är det kvällsrep, Sorg. Hoppas att Carro och Johan fortfarande orkar komma hit efter och se på film;)

Btw, hittade min sladd till kameran så jag ska försöka lägga in dom senare idag eller imorgon här och på bdb!(:


Leverpastej.

Söndag

Varför sitter jag här?
Jag borde göra mig i ordning för om en timme så ska jag vara i kyrkan och ha konfirmationsträff! Efter det så blir det jympa för fulla muggar innan jag får sova igen. Jag längtar redan till sängen!

nej, uppryckning Annica!

Leverpastej.

Alla hjärtans dag!

min alla hjärtans dag har faktiskt bara varit bra. Jag var och tränade imorse vilket var gudomligt, sen gick jag hem och dushade och efter det så gick jag och carro ner på stan och myste :)

Vi gick runt och sen satte vi oss på waynes och pratade, och pratade och pratade. Hur bra som hellst, vi har inte träffats på länge så det var underbart!;)

Nu ska jag snart äta hoppas jag och sen springa bort till bröllopet där jag ska ta hand om barnen medans de vuxna roar sig ;p

Nu ska jag fixa mig lite till. 
Glad alla hjärtans dag allihopa! (: <3


Leverpastej. 


(:

Torsdagen var otrolig, hur bra kan man ha det ?
Gustav vasas Elctro färd! <3
Min grupp bestående av Åsa, Sanna, Helena och jag själv var otrolig grymma och alla bara njt och älskade denna dag. ALLT gick prefekt!;)

 Idag har vi varit lediga vilket har varit alldeles otroligt skönt, även fast jag fått tagit hand om stackars sjuka syster. All kälek till henne, krya! (:

Nu är jag hos joel, och snälla Maria har sagt att jag ska få åka med henne hem, YESSS! Mina lår kommer inte dö av kyla;)
Jag hatar Joel's tangentbord, så nu slutar inlägget, ta hand om varandra!

Leverpastej.

Godnatt

Här sitter jag, gravid med en Semlabäbis, och har precis sett lite OTH, bra uppladdning för långa skidturen imorgon.

VA? Såg precis det konstigaste det här året, ett program som hette eftersnack (var på mellan 22-23) Var härnösandare med i. Koooonstigt!!
Nej, nu äre sömn, man ska ju trots allt åla skidor imorgon! ;)

Life I love you, all is groovy.


Leverpastej,

.

Nu springer jag på Hemköp och handlar massa onyttigheter tills skiddag imorgon, ses vi där?;p

Leverpastej.

Godnatt

Jympan gick bra, mycket bättre än vad jag trodde, PUST! då kan jag checka av det [x] Xp

Nu ska jag sova, eller jag skulle egentligen har sovit för lääängesen! men jag har faktiskt sovmorgon till 9.40 imorgon! YEY! (:

Nej, nu måste jag krypa ner i min underbara säng.

Sov gott!

Leverpastej.

Jympa

En nervös Annica ska snart springa iväg och ha jympa för massa ungdommar. Läskigt, jag är nervös så att jag håller på att DÖ!

Önska mig lycka till!

Leverpastej.

-

God natt mina kära, sov så otroligt gott. Imorgon är en ny dag, och jag vill ha all energi jag kan få för att möta den! (:

Leverpastej.

-

God natt mina kära, sov så otroligt gott. Imorgon är en ny dag, och jag vill ha all energi jag kan få för att möta den! (:

Leverpastej.

Måndag

Måndagar är faktiskt riktigt bra, 2 lektioner, och hål. På hålet fick jag lära känna Moa, She's nice ;)
Jag fick MVG på mitt historia prov, yeyme! Unni, målet är nära! ;)

Nu sitter jag här och väntar på att åsa och moa ska höra av sig, men det var en timme sen vi skilldes åt, kan de har glömt bort att de skulle ringa kanske ? ;)

Ikväll blir det kör och sen ska jag försöka lära mig jympapasset jag har gjort utantill, inte det lättaste! Ska ha det imorgon, så det känns som att det måste sitta ;)

Såg Bolt igår föresten, jättebra! Och kul och allt. En feelgood barnfilm, Yeah! ;)

Nejmen, Korvtårta.

Leverpastej.


-

Är inte pepp på jympa. Tid för Colgate.
Ibland ångrar man att man blev jympaledare.


Leverpastej,


Söndag

Godmorgon.
Det var längesen jag sov såhär länge, ursh vad skönt!!
Nu äre frukost! (:

Leverpastej.

Melodifestivalen

Deltävling 1 är nu avslutad. Och jag har blandade känslor.
Helhets intrycket var jättebra, melodifestival mys känslan infann sig och det är årets bästa känsla. Och jag tyckte att alla låtar höll otroligt hög klass i årets första tävling, håller vi det här så kommer Melodifestivalen bli extra bra iår!

Jag tyckte att Alcazar var en självklar finalist, hur mycket glädje kan man proppa in i en låt? Jag satt och log och gjorde ofrivilliga diggningar med mitt huvud det är ett stort plus!
Emilia var också bra, inget att klaga på, men ska jag vara ärlig, så varför gick inte Marie vidare? Hon var mycket bättre.

Några jag inte förstår mig på var andra chansarna.
Scotts: För det första, jag tycker inte om dansband. För det andra, hur lågt har Ingela "pling" Forsman sjunkigt,? Hörde ni nödrimmen ? Ojojoj... Kankske tid för pension?

Caroline af Ugglas: Visst kan man vara skönt konstnärligt konstig, men Caroline tar priset, det ser ut som hon har små epelepsianfall då hon sjunger (eller, ja.. kan man kalla det sång?)
Nej, det fanns andra som var mer värda den platsen.

Kalla mig konstig, men jag förstår mig inte på Petra Medes humor. Jag skrattade inte åt något hon sa, och jag tyckte hon mest bara skrek. Jag hoppas på en förbättring till nästa vecka. Tur att all underbar musik fanns!

Nu är vi igång, och det känns underbart, jag älskar musik,och det här är det bästa sättet att få upp ögonen för ny underbar musik!!

Leverpastej
Ps. Läste Blondinbellasblogg om Melodifestivalen, vi tyckte nog precis tvärt emot varandra.Smaken är som baken, Delad..

Mysteriet i Härnösand

Där sitter jag och Anna, på waynes och fikar och myser.
En kvinna kommer in och vi båda tycker att vi känner igen henne lite väl mycket.
Efter många viskningar och lite tjuvlyssningar så får vi det bekräftat. Det är Sigrid från Andra Avenyn.
Hon kommer pratar med en tjej, tittar på hennes dator en snabbis och går sen igen. Ehm va?

1. Vad gör hon i Härnösand?
2. Hur känner hon den tjejen?
3. Vad kollade hon på datorn?

Någon som har svar? Jag ska försöka få fram ett svar. Återkommer.

Vilket jäkla mysterium....

Leverpastej.

lördag

Var och tränade imorse 9.30. Stolt!!
Nu ska jag snart gå och dusha och fixa mig, sen blir ddet fika med anna, innan det bli rmyskväll med mello och mamma ;p

Ha en riktigt bra dag!

Leverpastej.

Fredag

Varför har jag blivit så dåligt påatt blogga. Fy skäms..

Igår fick vi våra Svenska kyrkans unga tröjor, äckligt mysiga, jag går bara runt och gömmermig i min, det är så det ska vara!!

Åkte 4.5 km skidor idag i det snorkalla vädret idag och är riktigt stolt över mig själv!;)
Fast.. ikväll har jag inte gjort någonting alls, detär både skönt och jättejobbigt.. Men imorgon blirdet morgonträning vilket känns underbart och sen, hoppas jag på en mysig dag (fika med anna, och sen bara mysa framför mello med mamma).

Jag ska försöka blogga under melodifestivalen och ge mina kommentarer imorgon, men nu kallar sänge så jag orkar träna imorgon!


Leverpastej.

Umgdomsmässa

Ikväll är det ungdommässa i domkyrkan 18.30.
Vi fikar efteråt i ungdomslokalerna, allt ordnas av svenska kyrkans unga!

Komdit!!


Leverpastej.

Torsdag

Jag hatar Emil och simon. De snodde Sannas spark som vi skulle åka på och sen sprang vi efter dom. Båda halkade gjorde illa sig, sanna i sina knän, jag i min höft och mitt vänstra knä. Ibland hatar jag killar.


Leverpastej.

Tisdag och onsdag

Tjenixen! (:

Min tisdag blev bra, jag hittade en tia påmarken då jag skulle gå hem i måndags och förstod att det var ödet som sa att jag skulle åka buss på tisdag morgon, vilket jag gjorde och det var väldigt bekvämt! ;)
Skoldagen rullade på som vanligt och sen hann jag snabbt hemoch käka innan vi for tillbaka för kvällsrep.
Det vat synd att så få var där, för det gick liksom inte att repa så bra då, men vi hoppas på en bättring ;)

Sen kom jag hem och hade en sprängande huvudvärk och ont i huvudet, ajaj.. Influensa tänkte jag. Bajs. Så jag gick och la mig ganska tidigt och försökte sova bort bacillerna;)

Imorse hade vi sovmorgon som vanligt till 9.40, men då jag vaknade så märkte jag att jag fortfarande hade ont i halsen, Fasen. Ringde pappa som sa: - Nejdu, det blir ingen träning för dig ikväll inte.
Dagen var förstörd, inget att se fram emot. Jag åkte till skola, sprang in på hemköp och köpte halstabletter och gick sedan till storkören.

Och efter storkören var halsontet som bortblåst. YES! Jag måste ha sjungit bort det eller nåt?!
Det blev svenska och sen lunch, på lunchen fick alla fnatt och skrattade tills vi hade ont i magen och käkarna!

Teater stod på shemat på eftermiddagen, och vi började ommed pjäsen, vi gick igenom scen 1...
Jag gick hem och sa till pappa:
- Jag har inte haft ont i halsen på hela dagen, så jag tänkte gå och träna fast ta det lugnt?! (A)

Min pappa sa ok! YESYESYESYES! Gick dir och körde, jag älskar verkligen att träna, man rensar huvudet sominget annat!!

Men nu börjar halsontet komma smygand igen.... Kanske tid att gå och sova?! Sovemorgon til 10 imorgon, vilket alltid känns bra! ;)
God natt!

Leverpastej.


Ps. Det är Ungdomsmässa i Domkyrkan imorgon torsdag klockan 19.00. Det kommer bli urgrymt, vi bjuder på fika efteråt. Kom vettja!:) 
 

Håret

är ni fixat och det blev bra, jag blir sällan nöjd direkt, men nu blev jag det. fast.. håret har inte torkat än så vi får väl se imorgon! XD

nu är det dax att sova, klockan ringer (eller pappa kommer upp och väcker mig rättare sagt ) 06.15 imorgon bitti, och sen är det skola fram till 20.30!

Godnatt!

Leverpastej.

Jahapp..

..Jag har gjort det igen, ätit för mycket.jag var sjukt hungrig sprang och satte mig vid bordet och började glufsa. Nu är jag så mätt att jag har fått bytt byxor, nu har jag pyjamasbyxorna på mig och magknipet är ett faktum. If I could turn back time.

ikväll vankas hårfärgning vilket ska bli jätteskönt, äntligen blir jag av med min utväxt (som ser grå ut, huvva). Tyvärr så är det inte eminenta Maria som fixar det super snyggt men det får vi hoppas på att kunna fixa om ett tag, nu blir det en helfärg som jag hoppas blir bra. Håll tummarna!!!



Så här ser den ut, jag vet inte om ni ser så bra men ;)
Jag kommer med en uppdatering senare om hur det blev! (:
Jätte roligt med kommerntarerna btw! (:

Leverpastej.

Fruktsallad

Nu ska jag ta och göra mig lite fruktsallad och koppla av innan kören! Den här måndagen har varit riktigt lugn och skön, oj så underbart!

Leverpastej.

...

Jag behöver seriöst färga håret... Förslag? (A)

Måndag

Hejpa! :)
Nu är det måndag, dagen börjades med Historia där i stortsett 75% av klassen somnade till Gustav Vasafilmen, lyckat!
Sen sprang jag hem och har nu titta på TopModel och nu äre Oprah! ;)
Ska snart springa till matsalen och få en Puss av underbara Anton, men någon mat blite inte där, det är göinge soppa idag, BLÄÄÄ!! Så jag springer hem och göra fruktsallad eller något ;)

Pratade med min vän Anna från Sthlm nu och det ser ut som att vi ska kunna få en ett möte då jag åker till sthlm vecka 10, Längtas. Hon saknas väldigt mycket! ;)

Ikväll blir det kör, kanske skakolla med pappa och han kan hämta mig? Lyx.....

Det kanske är tid att klä på sig och gå?

Leverpastej.

Söndag

Godmorgon, !
Hoppas att ni har sovit gott, det har jag! :) Det var trevligt igår hemma hos joel som vanligt :D

Idag blir det nog ta det lungt tills dte är dax för familjejympa, Jag har inte riktigt vant mig vid att det är varje vecka än så jag har alltid en mardröm mellan lördag och söndag där jag försover mig till klockan 16.05 och får springa till jympan i pyjamas och ha jympa;)
Jag hoppas att det går bättre idag än förra gången då jag inte komihåg ett skvatt XD Men sån't är livet!

Nu väntar frukost!

Leverpastej.

RSS 2.0