:(

Jga insåg precis att det inte var så coolt som jag trodde att vara rekomenderad blogg på bloglovin... Det byts tydligen hela tiden... Happ, kul att man var lagomt smart då. :p Men den bjuder jag på, jag blev ju lycklig i några minuter iallafall,och det är ju aldrig fel! XD

Vad har ni gjort ikväll? 

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka harjag varit tom
Och försrökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycker måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann.
                                                                       - Melissa Horn
Leverpastej.


:)

såg precis på bloglovin.se att min blogg var en av de rekomenderade bloggarna, hur coolt är inte det? :D
Jag som inte ens hade tänkt att jag skulle starta en blogg, och sen tvingade min syster mig (mer hon har bidragit med ) och sen har det varit nedläggningsperioder och sånt, men nu är jag mer redo än någonsin,!
Jag blev jättegald, och det är så otroligt roligt då ni kommenterar, det är nog det roligaste så fortsätt det med för tusan!

Nu har vi precis sett harry potter (carros begäran) och jag tror att det är skräckis på gång, men jag tänkte få tag på min mamma och lifta hem, men hon svarar tyvärr inte.. Får nog försöka att ringa en tredje gång ;)

Ha en fortsatt bra kväll! (:

Leverpastej.

Blogg från joel!

Tjenixen, nu sitter jag hos joel, och beronede som jag har blivit så måstejag ju blogga.!

Vi ska nu kolla på någon film, vilken vet vi  inte än, men det blir alltid någon ;p
Carro är här vilket är extra roligt, henne har jag inte träffat på huuuur länge som hellst, vilket känns konstigt, hon saknas! ;)
Tihi^^
Nu försöker dom tvinga mig att slopa första deltävlingen av Melodifestivalen nästa lördag, noway. Jag är en inbiten mellotjej, så det går inte för sig, får se om jag kommer efter...:)

Men, nu kanske jag ska vara lite social med mina kompisar!'

Leverpastej.



P.s Carro kanske ska göra om min blogg design, YESSS, media tjej som kan! ;) <3



Kvällen

Spenderas hos joel, hann tyvärr inte med slagverklskonserten för det blev för sent med maten, shit happens. Den lär ju ha varit otroligt bra! Eller fortfarande är? ;) XD

Vad blir det för er ikväll? Körslagsfinal? :)

 
Leverpastej.




Naglarna...

..blir fixade, tyärr så har jag ju inte på långa vägar så mycket pengar som Blondinbella har, så därför blir det en budget verson, det finns bra både nagelfilar, och franskmanikyr set på H&M för inte allt för dyra pengar som jag använder flitigt. Så vill ni ha bra och billigt så äre H&M som gäller ;)

Men jag kom och tänka på det då jag satt och målade att det skulle vara kul att få naglarna fixade eller få en spray solbränna, det är kanske sånt man ska spara pengar till?
Fast.. spara är ju inte riktigt min grej, så... jag nöjer mig med egennagelvård och solarium sålänge ;)

Kanske tid att börja göra tacos?;)

Leverpastej.

wihow!

Yesyesyes, nu funkar datorn i köket igen (tack Leif) gryyymt, nu ska jag blogga ännu mer !
Har precis varit hos farmor och ätit, smörgåstårta och prinsesstårta, muuuuumms!!! :)

Ikväll är jag bjuden till joel, men det är slagverkskonsert också, jag vet inte alls hur jag ska göra, jag kanske hinner båda? Det blir säkert trvligt vilket som, men det var jättelängesen jag träffade tex carro, så det skulle ju vara kul..

just nu sitter jag inne på spotify (grymt lyxigt) och lyssnar på musik, det är bara att söka på spotify och alla musik kommer upp, och sen är det bara att lyssna järnet, fick en invite av syster vilket var väldigt snält! :)

Har ni några musik tips? Vad lyssnar ni på? Dela med er!! ;)

Jag älskar nu, tack vare min syster Melissa Horn, speciellt Sen en tid tillbaka, men också Som jag hade dig förut, den gör hon med Lars Winnerbäck. Oj så bra!!

Och såhär kallt var det ute idag, jätte rått och kallt, ursh! Sommar ?


Leverpatej.



 


Lördag

Godmorgon! Åh, så härligt med sovmorgon, det var längesen! (: Har ni sovit gott ? :)

Idag blir det fika hos farmor som fyllde år i onsdags, mysigt med alla kusiner ;p
Det blir verkligen enkelt men snyggt det jag har på mig idag, det är mina nya jeansleggings, svart t-shirt och min nya sjukligt fina sjal, utsläppt hår och lagomt med smink! Just nu har varken smink eller hår fixats men jag tror att jag kommer bli jätte nöjd då jag är klar!:)
Är det någon som ska ner på stan och se Härnö city jam idag ? Ni kan väl isånnafall skriva vad ni tyckte så får jag veta, har någ inte möjlighet att gå ner idag ;)

Nej, nu ska jag fixa till mig innan vi åker och handlar, Ha en jättebra dag!!

Leverpatej.

Let's Dance 2, och god natt!

Morgan,morgan, morgan, så otroligt bra!!!
Han är så passionerad så man blir alldeles glad ikroppen, skulle jag få en önskning så skulle jag vilja jobba med honom i ett teater sammanhang, kanske en revy?
Hoppas att drömmar slår in, någon gång i livet....

Nu ska jag hoppa tillbaka till tv:n och mitt stora vattenglas!
Sov gott alla, vad händer för er imorgon? :)

Leverpastej

Let's Dance

Hej, var mysigt det låter med allas hemmakvällar, precis som det ska vara! Unna er :D

btw, ni som ser let's dace, den där Carl-Jan, har han ingen skam i kroppen? Jag skäms för han, vilken förnedrings tv, jag tror jag dööööör!!!! Han kan åka, eller vad tycker ni?

Leverpastej.

Pizza

Mumms,vi  är lata idag jag och mamma och beställer pizza,!;) Buzola med lite ost ska de va, yes nu äre fredag!

Vad gör ni ikväll? (:

Leverpastej

-

Kalla mig töntig, men Björn Skifts vilken jävla röst, helt underbar.
Lyssna på håll mitt hjärta!!

Leverpastej.

Fredag

AAAAAAAAAAH! Helg, och vet ni? jag har bara två saker inplanerade,
1. Fira farmor som fyllde år i onsdags (lördag)
2. Familejympa(söndag)

Sen absolut ingenting! Det är någ första helgen på länge som inget mer än inplanerat!
Pratade precis med min underbara pappa i telefon,ibland tror jag inte att han förstår mig alls, men idag sa han precis rätt saker som gjorde mig på bättre humör!
Jag och mamma pratade också igår kväll, och jag tror att allt kommer att ordna sig så att jag mår bättre och är gladare, känner mig jätte likgiltig nu...Hon är så bra så nu blir det  Ändring,ändring.
Ibland undrar jag vad jag har gjort som förtjänar så bra föräldrar?!


Jag var på stan idag också och skulle egentligen bara köpa ett par nya jeansleggings (vila.nu) eftersom mina andra har totalt pajat, men det slutade med att jag kom hem med:
1. Jeansleggings
2. Super snygg sjal (också vila.nu)
3.Puder (h&m)
4. otroligt snygg och bra skolväska (h&m)

japp, då har det spenderats pengar..men entligen så "behövde" jag allt, jeansleggingsarna var paj, pudret slut, hade ingen fungerande skolväska och sjalar piffar ju alltid upp? ;) (jag försöker nu få bort mitt dåliga shopping samvete, märks det ;p)

Nu är det dax att städa min svinstia till rum, kanske ska dundra hög musik och göra det roligare ? :)

Leverpastej.

Torsdag

Hej alla muppar! (:
Nu sitter jag här på datakunskapen och har ÄNTLIGEN gjort klart mitt PowerPoint arbete, Pjuuuh. Nu kan jag stryka edt från min långa lista, och lite av den tunga vikten på axlarna har faktiskt lyfts.
såhär bra är min datakunskapslärare:
Carl: Björn, mitt USB minne funkar inte..
Björn: Dåååå ska vi see...
Annica : Ehm.. Ni har satt in USB minnet i fel hårddisk!
Björn: Hahahha, jasså? Var det så enkelt.?!

Han älskar jag, eller?...

på idrotten så åkte vi skidor, jag och Sanna tog oss tunt 2.5 km spåret två gånger, det blev alltså 5 km! Yeeeah, det är så det ska vara! ;)
Nu sitter jag här hungrig somen varg, jag tror jag måste spruinga hem och äte lite inna det är Ku, och där ska jag äta också, omg, I'm going to be fat! But fat people are nice. Or are they? :s

Jaja, nog om fett, här ska ätas!! Ska se om jag kan få in några bilder här också, men sen datorn krashade så är det inte lätt, vi får se vilken lösning uppfinnar jocke (Annica) kommer på!

Leverpastej.

onsdagkväll

Hej! Blä vad tråkigt det är att inte kunna blogga när man vill, jag som var jätte på g med bloggen och sen blev det bara som en slemklump och segade ner sig, men då datorfrågan har ordnat upp sig så ska jag försöka blogga mer än vad som blir nu!;)

Idag tog jag spruta på morgonen, den gjorde verkligen inte ont, inte den första heller, grymma sprutor!:)
Sen drog skolan igång och svenska var det dax för, jag vet inte vad alla andra tycker men jag tyckte inte att vi gjorde något speciellt XD Sen hade jag glömt att vi hade hål, kilade hem och pluggade en snabbis innan Sanna kom, vi såg på en Talkshow som vanligt innan vi bestämmde oss för att dra ner till vågmannen.

Teaterlektion väntade och vi började med Andra akten, det gick väl bra, men det känna som om vi behöver lite inspiration, alla är trötta och har noll energi. Vi får hoppas att det ordnar upp sig! ;)

Sen fastnade jag ett tag i foajén innan jag sprang hem och letade som en galning efter mina träningskläder, sen sprang jag till Friskis och svettis för att träna, sjukligt skönt!!

och nu, är det snart dax för sängen, börjar halv ett imogon och eftersom jag hann med en microplugg idag så tror jag inte att det behövs göras imorgon på mogonen vilket betyder SOOOVA! <33

Sen väntas skidor på idrotten, jag älskar verkligen längdskidor då det är fin snö, lite soligt och lagomt kallt, då är det ro i sinnet och ro i kroppen, att få uppleva naturen samtidigt som man tränar. MUMMS!! Så håll en tumme för fint väder ;)
Sen är det Ku (svenska kyrkans unga) längtar alltid lika mycket, det är underbart!!!!

Nu ska jag se om jag kom ihåg rätt och det var dax fö SATC ? ;)

Leverpastej.

Onsdag

Mot Friskis och Svettis !

Helena är braa!<3

Nej, jag är redan sen, later!

Leverpastej

Tisdag

har varit hyffsad, inget att klaga på,blev ingen träning dock... besviken;) och sen blev det en massa tårar på Andakten,men det tar vi en annan dag XD

Btw, allt strejkar så nu kan jag bara blogga då jag har tillgång till dator.. Snällasötadator börja funka igen?! (a)
Livmoderhalscancer spruta väntar imorgon 8.15.
Time to sleep!

Leverpastej

måndagkväll

Hej, Kören gick jättebra, vi sjunger en otroligt fin låt som heter My Love, åh... Kärlek....
Sen sprang jag och solade en sväng vilket alltid är super skönt! Och jag somnar alltid och vaknar med ett ryck då solningen är slut.! Och idag började  jag tänka, tänk om jag pratar i sömnen ? Och alla som är ute och väntar på att sola eller solar brevid hör det ? Oops, hoppas inte... Nu vankas mat och Joey ;)

Ta hand om er, !

Leverpastej


...

Just ja, Åsa läser du det här?
Du är braa! ;)

Leverpastej.

åhnej.

Bajs, datorn i köket har pajat...
Mamma har en dator, mia har en dator och jag använde köksdatorn, men de går ju inte längre vilketsuger, hur ska det då gåmed bloggen? jag får lära mig bättre att blogga från mobilen, det tar otroligt lång tid att skriva det här nu. SUCK!
 Någon som har en gammal fungerande dator att skänka eller sälja billigt ? (A)

Ikväll ska jag på kör och sen jympa igenom passet jag ska ha imorgon, är jättenervös och inte så  taggad,men det är en ny dag med nya tag imorgon, får se om det blir någon mer blogg idag eller om det här togmusten ur mig, ursh va jobbigt att blogga från mobilen....

Leverpastej!

Matte

Jahapp, dax för dagens siste lektion om ca6 minuter, matte. Inte favvo ämnet precis,men what to do ? ;)
Undra om vi får tillbaka våra diagnoser? :S HJÄÄÄLP! Önska mig lycka till!

Leverpastej

Måndag

En trött Annica medmorgonfrilla låg och snoozade mellan 06.30 och 07.20. Bajs. Nu sitter jag här och väntar på mina rostade mackor innan jag ska försöka tämja mitt burret till hår! ;p
Hoppas att ni alla har en bra morgon!
Leverpastej.

Söndagkväll.

Familjejympan gick bra, var inte så taggad innan men då man ser alla söta barn som hoppar runt om kring en så kan man inte annat än bli lycklig! (:
Nu har jag precis vräkt i mig en massa mat, kött och potatis, och ska dra med mig erika på Petras jympa pass, kulkul!(:
Sov gott alla, och ta hand om er!

Leverpastej.

.

Mot Familjejympan och vidare!

Leverpastej.

I väntan..

.. på att pappa ska komma och hämta mig så slänger jag in ett snabbt inlägg, är inte peppad på att plugga, villinte,villinte,villinte!!!!! Hoppas att sanna gör det hela roligare..

Leverpastej.

Söndag

Så var det dax, äta frukost och sen kommer pappa och hämtamig. Min lugna sköna söndag känns långt bort, men det  är bara att bita ihop!

Jag hoppas att ni får en skön söndag!

Leverpastej.


Underbart.

Dagen och kvällen kan bara sammanfattas med Världens bästa Anton. En sån otrolig människa, jag är så glad att få vara en pytteliten del av hans liv, det är som att vinna på lotto. Helt underbart.!

Sen Anton åkte hem har jag Jympat,jympat, och justde jympat!;) Måste få klart mitt juniorpass, och nu tror jag att jag börjar bli nöjd, det är uppbyggt som ett juniorpass ska och det är mycket svängig musik (tycker jag iallafall).
 Imorgon är det full rulle, så jag vet inte om bloggen hinns med.:s Det här är vad jag ska göra iallafall:
-Plugga Historia. Bli klar med den muntliga redovisningen.
- Ha Familje Jympa.
- Jympa igenom Juniorpasset
- Gå på Petras pass
- Hinna äta och vila?

God natt på er alla, och tag god hand om er!

Leverpastej.


Lördag

Det är för tidigt och att träna om en timme frestar inte, speciellt då vi måste gå dit. Kallt. Mörkt, nejursh!
Hoppas att det går bra att träna iallafall, och att resten av dagen blir bättre! ;)
nej, nu springer min mamma iväg, bäst att springa efter-
Leverpastej.

kväll

På idrotten hade volleyboll vilket var roligare och gick bättre än vad jag kunnde drömma om! P.A satte migi ett lag med Sanna M (volleyboll proffs), Samuel (Volleyboll proffs) och Carl (volleyboll proffs), och där stod jag, Annica (boll rädd nervös volleboll loser) och tänkte shit, hur ska det här gå!! Men de alla uppmuntrade mig till tusen, speciellt sanna och Samuel, så helt plötsligttog jag någon boll(samtidigt som jag skrek i falsett såklart) och jag hann till och med att göra en eller annan bra Serv. (pinsamt att jag precis fick kolla hur det stavades, tänkte skriva sörv.)

Sen blev det UF mässa (snark) en stressig lunch med halvfärdiga nudlar, teater (där vi sov en blund), otroligt soft röst och rörelse och sen sprang vi hungriga som vargar (jag och sanna alltså) och käkade på Subway. Vi dog en lov igenom stan och kollade present till Petter, åkte buss till pappa, hämtade lite saker, syster kom och hämtade där, kom hem och börjademed mitt junior pass, nu har jag iallafall musiken klar, men alla rörelser? kommer aldrig hinna klart till Tisdag. Jag hatar missförstånd.  sen åt jag, lite för mycket som vanligt(blev sjukligt mätt) och sen såg jag lite på Let's Dance innan jag bestämmde migför att besöka joel och de andra en stund. Där var det lika mysigt som vanligt och vips gick vi hem..

Jag borde egentligen sova för längesen, träning klockan 09.30 och sen kommer Anton.
Vad händer med mina helger, de är borta. Hur fasen ska jag orka med allt plugg utan helger, saknar de gamla helgerna lite..

nej, nu är de väl tid att krypa ner.

Leverpastej.

Fredag

Jisses vadmorgontröttjag var idag! :O
Engelskan väntar nu och sen är det idrott, jävla bollsporter. Vad är det med idrottslärare och bollar egentligen? Åh, jag som verkligen skulle behöva lite rolig träning idag! ATTANS!!!

Nej tusan, dax att spriiinga!

Leverpastej.

Torsdag.

Sitter på datakunskapen, inte så himla kul... just nu sitter jag och gör migg PowerPoint arbete, Jätten Samuels äventyr blir det! (:
Längtar till ikväll på det är Ku (svenska kyrkans unga) alltid lika mysigt! ;)
nej, nu ska jag springa hem och laga mat! :)
Leverpastej.


Titta vad man hittar..



Hittade en gammal skolavslutningsbild på oss, var vi inte söta?! hahah! ;)
Ni saknas!!

Onsdag.

Hejsan!
idag är det onsdag, och dagen började med en välförtjänt? sovmorgon, mycket skönt. Och fastän både jag och Sanna hade klivit upp i tid så kom vi försent till storkören. Det är alltid läskigt, att smyga in och leta rätt på en stol med alla blickar från 2:or och 3:or.. Huvva...

Men iallafall, efter många om och men och klagomål över vårat nya shema så tog vi oss upp till svenskan där det idag var dax att hålla våra tal! Det är så sjukt roligt att höra hur alla väljer att formulera sig och berätta. Och jag hoppas att mitt tal kanske berörde något? pyttelite? ;)

Det mest rörande talet var Emils, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Kommer han välja skara?:S
Jag vet inte om jag ska säga Grattis, för jag vet att han verkligen ville det här, eller om jag ska slå han och gråta, för jag vill verkligen inte att hans ska flytta...

efter svenskan var det historia som inehöll jonglering och bråk om apelsiner;) sen var det tid att dra sig ner till vågmannen där vi skulle ha rep mellan 14.00-18.00, Gökboet. Roligt är det, fast lite jobbigt att jobba så länge ;)
Efter det tog jag bussen (latmask) hem och åt, och sen smsade Lena och jympa blev det idag också, även fast det inte riktigt var planerat, men det är alltid skönt att röra på sig! (:

Då jag kom hem så drack jag en kopp te och fick ett sms av den söta Anton, vi ska försöka träffas ihelgen vilket jag ser jättremycket fram emot, förhoppningsvis kommer vi ha ett underbart samtal om allt mellan himmel och jord! (:

Nu äre dushen och sängen! Sovmorgon imorgon, WIHOOOO, Lycka!:D

Leverpastej.

Tisdag!

Hej alla! Jag vet inte vad som har hänt men idag var första dagen jag kunde komma in här på typ en vecka, jätteskumt...
men då kommer självklart bloggandet igång igen! (:

Idag latade jag och joel oss och åkte buss till skolan, vilket var enorm skönt! ;)
Då vi kom fram var det dax för engelska, och efter den knatade vi ner till klasskören! ;)
Äntligen lunch, varmkorv.fast jag äter sojakorven som jag tycker är tusen gånger godare! ;p
Efter det sprang vill till naturkunskapen (oops,fel rum. Anna-Karin kom och hämtade oss)
Därefter sista lektionen Svenska, de lästes upp dikter och jag måste bara säga att es08 är sjukligt dukriga allihopa!! (:

Skoldagen var slut och jag och joel knatade hem, jag hann  tillochmed lägga mig i soffan och sova en stund idag innan det var dax för min dagliga tränignsdos, Friskis och Svettis, Aerobix. Grymt kul!!!!

Och nu sitter jag här och ska börja på mitt svenska tal, inte så frestande men vad ska man göra ? ;p
Som sagt, bättre uppdatering är på väg nu då jag kommer in igen!
Leverpastej

Helg + måndag

hej alla! Jag har faktiskt inte gjort något alls av intresse i helgen och tyckte därför att det var onödigt all blogga om en massa strunt XD

Idag började skolan igen, upp tidigt vare, gjorde mig i ordning efter bästa förmåga, åt frukost och halkade ner till joel.
det var så sjukt halt så att tio minuter tog det att ta sig till joel och sen för oss tio minuter till ner för en backe (obs, vi såg ut som ett 70-årigt par där vi gick) då var allså klockan tio i åtta, och vi börjar klockan åtta. omg vi blir förseeenade, menmen det var inte så mycket att göra åt det så vi traskade vidare, då plötslig en bil stannade och Sanna frågade om vi ville ha sjuts. HALLELUJA
jag kan medela att vi tillomed var fem minuter tidiga till historian!!!

Det blev hål och som vanligt top model, <3
Sen fortsatte dagen väldigt bra och helt plötsligt slutade vi, jag gick hem och gjorde lite Eos uppgifter framför tv:n och lagade sen min egen verson av Thai rätten Pad thai. mumma!

Sen sprang jag upp till Åsa och Madde för att sedan gå till jympan alla tre, det är gratisvecka på friskis oich svettis i härnösand hela veckan, prova på!!!!
Vi tränade som satan, tyvärr var inte passet riktigt i min smak, men det var säkert många som uppskattade det mycket, ni vet, smaken är sombaken ;)

efter det gick vi hem svettiga och nöjda över dagens insats, vi fastnade i en korsning och pratade om allt mellan himmel och jord. imorgon tjejer då jävlar

Nu sitter jag här och bloggar fast jag borde göra klart mitt svenska arbete som skulle vart klart innan jul, bajs... dax att sätta igång!

Leverpastej!

torsdag

jahapp, då var det skola då, har aldrig varit såtidig så att jag har hunnit blogga!;)

matte första lektionen, inte världens roligaste. dax att gå och inte förstå något XD

Leverpastej.

Onsdag.

godafton!
har precis pallrat mig ifrån tv:n och fastnade här.

Nu vad jullovet över, och skolan började med blandade känslor, tråkigt med plugg men oj så roligt att träffa es08 igen, har längtat! ;)

Det blev ju en mjukstart också, började halv tolv hade svenska med en lärare som hade lite humörsvängnigar.(jätteglad/jättesträng) den var det naturkunskap som gällde, där vi såg på en film och sen disskuerade. Inte alls jobbigt med andra ord, och imorgon är det sovmorgon till 10 som gäller. Yess (:

Var efterskolan till joel som fyller år, GRATTIS fikade av hans mammas mummsiga smörgåstårta och pratade med massa trevligt folk, sen bar det av till pappa(en gata upp) och hämtade alla mina saker från i helgen. Därefter gick han och jag på bio, det är verkligen så mysigt man ska ha med sin älskade pappa en heltvanlig blå måndag. MYSIG!

nej nu kallar sängen.
Leverpastej.

Sam's ligger vid kajen, för er som ville veta ;)

Tisdag!

Hejsan svejsan!
Allt tog längre tid än vad jag tänkt så efter en skön sovmorgon så började jag med Nk arbetet och det var det enda som blev klart, svenska är bara halvfärdig, men den ska snart bli klar den med. Skönt att behöva tänka på den grjjen iallafall!

Sen blev det dush och middag med trevliga människor på Sam's, jag tror aldrig att jag har ätit så mycket i hela mitt liv! äckligtjej! Men en sån avslutning är det bra att ha på ett jullov! (:

Efter det gick vi till Maria och fixade en liten present till joel som fyller 17 år imorgon, Grattis!(:
men nu ska jag sova, börjar iförsig inte förän halv 12 imorgon, men det är ju bra att börja terminen utvilad! ;)

Leverpastej.

helg!

Hejsan, helgen har gått alldeles för snabbt, men här kommer en snabb resumé! (:

I lördags blev det tyvärr inte Amityville horror till min stora besvikelse, men istället såg vi The Mirrors vilket har gjort att spegelälskande Annica inte är så värst sugen på att titta i en spegel längre, riktigt ruskig!
Men Adam, Amityville horror rekomenderas fortfarande mycket starkt! (:

Söndag kom och min nyraggade träningskompis Erika och jag begav oss till Natilus, riktigt roligt igen och man känner sig alltid så jäkla duktig då man har varit där!
Nej Mimmi, det är busenkelt att träna på natilus, sen kan man alltid beställa en gång med intruktör!(:

Efter det gick vi svettiga och äckliga till staden och sprang in på kicks, där var det rea och jag shoppade upp mitt presentkort, det blev en ny concealer, en ny lockkräm till mitt busiga hår och en silver mineral ögonskugga, läskigt läcker!;)
Jag sprang och gav Anton en svettig kram och vi hann byta några ord, men det gick allt för snabbt som vanligt! (;

Väl hemma skrek magen på föda så jag hittade en hemmagjord pizza bit som slank ner, mumms!
Trött i benen var jag också så jag blev sittande i soffan i ca 2 timmar innan jag hade samlat tillräckligt med kraft för att ta mig till dushen.
Sen var det bara att börja fixa och piffa, middagsgäster vankades, och då de kom blev det lax till middag och sen frukt och glass, godis, cider och lite sällskapsspel. Trevligt var det iallafall, sen tänkte jag ju igen gå och lägga mig, men datorn kallade ;)

Imorgon ska jag sätta mig och göra en svenskauppgift och en analysuppgift (NK) som inte blev gjorda idag, och som jag vill ha gjort så att det inte blir stress sen..:) Men det lär ni får höra om imorgon, just nu sitter alla uttråkade och läser mitt olidligt långa inlägg! XD

Ta hand om er alla, sängen kallar!
Leverpastej.

pssst, jag har en otrolig skara med underbara människor rumtomkring mig, jag hoppas att du också har det, dom skänker mig så enormt med glädje och styrka, det borde alla få uppleva!

lördag!

Dagen börjades med en skön sovmorgon, min kära pappa kom och väckte mig vid 11 eftersom jag hade sagt att jag inte ville sova bort hela dagen, och så tyckte han det var en lämplig tid att vakna!! En vuxen som tyckte att lämplig tid att vakna var vid 11, jisses vad jag tycker om min pappa! (:

Jag käkade lite flingor, K special, mkt smarriga, sen bar det av till att träna ;) Körde ett "Fatburning" program på 40 minuter idag, det är jag otroligt stolt över, men sen då jag skulle gå hem så kom jag knappt upp för backen. Spagetti ben!  Pinsamt!

kommer hem hungrig som få, slänger mig in i dushen klär på mig lite jättefort och springer ner till köket där min härliga farmor och farfar sitter och konverserar, gör två sjukligt goda mackor som går i på 2 sekunder, ungefär som då scooby doo käkar sina mackor! ;)

Och nu sitter jag här, min dator har någon magisk dragningskraft som gör att mina fingrar bara suger sig fast i tangentobordet och skriver och skriver.. Min pappa har sprungit ner till ica och handlat, det vankas hemgjord pizza ikväll, inte alls fel !(:
senare ikväll blir det skräckis hos joel, Amityville horror. Bara typ den läskigaste filem jag har sett i hela mitt liv, och nu ska jag utsätta mig för den igen. smart?
Men jag rekomenderar den till alla er skräckfilmsälskare som inte har sett den! (:

nej, nu ska jag fortsätta lyssna på min underbara Markus Krunegård. Stjärnfallet<3 Lyssna på den! (:

Leverpastej.

träning

Jag tog mig till Natilus, wooooho (: Stolt!

Det var jättkul att träna, har verkligen saknat det, men ibland blir man sjuk och det går liksom inte...;)
Iallafall,så fixade vi ett kort så nu kan jag träna hur mkt jag vill :D (imorgon, eller blir det idag? äh, jag ska iallafall dit och träna hårdare än någonsin)

Jag var väl kanske inte den mest tekniska som fanns där, så då jag ställde mig på en konditionsmaskin och tryckte på "quick start" ungefär tusen gånger, hårdare och hårdare så sa tanten brevid mig:
     - "Jag tror att du måste trampa igång den lite först innan du kan trycka"

Sagt och gjort, maskinen funkade perfa, så tack du snälla tant som hjälpte en vilsen flicka i träningsdjungeln! (;

Nej, nu kallar sängen på mig, och jag vill verkligen krypa ner!

Leverpastej.

Fredag!

Hej och god morgon alla (:
Här sitter jag och gruvar mig, de var egentligen tänkt att jag och Carro skulle gå och träna nu på förmiddagen, men av olika anledningar så blev jag själv, jag ska självklart komma iväg, men gruva mig, det gör jag ;)
uppdatering om hr det gick kommer ! (:

leverpastej.

torsdagkväll

Vänner är den bästa tvserien som någonsin har funnits! (:

                                                                                                                                                                                leverpastej.

2009

Goddag alla (:
jag hoppas att ni har haft en bra jul och nyår, det har jag verkligen haft!

Minnyår firades i sundsvall med massa kusiner och andra trevliga människor, det var min mammas kusin som hade fyllt 40 år och hade en nyårs fest som hette duga ;)
temat var 60-tal, och det var maskerad, jag var utklädd till Marilyn monroe , inte likt för 5 öre men fasen va kul det var att klä ut sig !;)
här kommer lite bilder:

Jag och min älskade kusin i slutet av kvällen!(:
Jag och världens bästa kusin i slutet av  kvällen!(:



De spilldes. (FÖRLÅT)



och de dansades ;)



Gott nytt år! 2009 kommer bli fantastiskt!(:

                                                                                                                                                       leverpastej.

RSS 2.0